dc.contributor.advisor | Πετρόπουλος, Σπύρος | el |
dc.creator | Νίκος, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:46Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:46Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18580 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50380 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πατάτες | el |
dc.subject.other | Λίπανση | el |
dc.title | Επίδραση της μορφής αζωτούχου λίπανσης και του ζεόλιθου στην απόδοση και ποιότητα δύο ποικιλιών πατάτας | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |