Επίδραση της μορφής αζωτούχου λίπανσης και του ζεόλιθου στην απόδοση και ποιότητα δύο ποικιλιών πατάτας
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50380/18580.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Νίκος, ΒασίλειοςΌνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπύρος
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.