Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΒαλαρούτσου, Ελίναel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:44Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:44Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other19004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50366
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΣαλιγκάρια-- Διατροφήel
dc.titleΜικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής, μαριναρισμένης σάρκας σαλιγκαριών (cornus aspersum) κατά την αερόβια συντήρηση υπό ψύξηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International