Μικροβιακή αλλοίωση και εμπορικός χρόνος ζωής, μαριναρισμένης σάρκας σαλιγκαριών (cornus aspersum) κατά την αερόβια συντήρηση υπό ψύξη
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50366/19004.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βαλαρούτσου, ΕλίναΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.