Επίδραση συγκεντρώσεων ολευρωπαΐνης στην έκφραση γονιδίων γευστικών και οσφρητικών υποδοχέων του δάκου της ελιάς
Effect of oleuropein concentrations on the expression of olive fruit fly gustatory and odorant receptor genes
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/49677/18255.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καββαθά, ΒασιλικήΌνομα Επιβλέποντος
Ματθιόπουλος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.