Μελέτη της επίδρασης εδώδιμων μεμβρανών χιτοζάνης στο χρόνο ζωής στους 5°C και τον έλεγχο της επιβίωσης και ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε προψημένους βόειους κεφτέδες
Study of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballs
dc.contributor.advisor | Σεργκελίδης, Δανιήλ | el |
dc.creator | Αντωνιάδου, Δήμητρα | el |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T13:24:22Z | |
dc.date.available | 2018-10-11T13:24:22Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 15955 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49386 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4174 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τροφή -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Χιτοζάνη | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης εδώδιμων μεμβρανών χιτοζάνης στο χρόνο ζωής στους 5°C και τον έλεγχο της επιβίωσης και ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε προψημένους βόειους κεφτέδες | el |
dc.title | Study of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballs | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |