Μελέτη της επίδρασης εδώδιμων μεμβρανών χιτοζάνης στο χρόνο ζωής στους 5°C και τον έλεγχο της επιβίωσης και ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε προψημένους βόειους κεφτέδες
Study of edible chitosan membranes' effect in the shelf life at 5°C and control of survival and growth of Listeria monocytogenes in Ready-to-Eat bovine meatballs
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/49386/15955.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αντωνιάδου, ΔήμητραΌνομα Επιβλέποντος
Σεργκελίδης, Δανιήλ
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.