Zur Kurzanzeige

Coffee administration effect in rat redox status

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣούρσου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2018-07-25T09:05:40Z
dc.date.available2018-07-25T09:05:40Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17881
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜελέτη επίδρασης καφέ στην οξειδοαναγωγική κατάσταση επίμυωνel
dc.titleCoffee administration effect in rat redox statusen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International