Afficher la notice abrégée

Coffee administration effect in rat redox status

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣούρσου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2018-07-25T09:05:40Z
dc.date.available2018-07-25T09:05:40Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17881
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.titleΜελέτη επίδρασης καφέ στην οξειδοαναγωγική κατάσταση επίμυωνel
dc.titleCoffee administration effect in rat redox statusen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International