Ανίχνευση παθογόνων μικροοργανισμών σε διάφορες κατηγορίες γάλακτος με τη χρήση μοριακών τεχνικών
Detection of pathogenic microorganisms in different classes of milk using molecular techniques
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/47604/16871.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ιακωβάκη, Ελένη Α.Όνομα Επιβλέποντος
Σαραφίδου, Θεολογία
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.