Εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα
The application of molecular markers to identify microorganisms in dairy products
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/47603/16868.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ζαχαριάδης, ΛάζαροςΌνομα Επιβλέποντος
Μαμούρης, Ζήσης
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.