Εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα
The application of molecular markers to identify microorganisms in dairy products
dc.contributor.advisor | Μαμούρης, Ζήσης | el |
dc.creator | Ζαχαριάδης, Λάζαρος | el |
dc.date.accessioned | 2018-01-23T11:29:28Z | |
dc.date.available | 2018-01-23T11:29:28Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16868 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/47603 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5776 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα. -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Μοριακοί δείκτες | el |
dc.title | Εφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.title | The application of molecular markers to identify microorganisms in dairy products | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |