Προσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (εγκέφαλος-σπλήνας-ήπαρ) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με πρωτεΐνη τυρογάλακτος (whey)
Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (brain-spleen-liver) after administration of feed with whey protein
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κουκουμής, ΒασίλειοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.