Ανάλυση ποιοτικών χαρακτηριστικών αγελαδινού, πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος μονάδων παραγωγής στη Θεσσαλία
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λουλλούδη, ΚατερίναΌνομα μέλους επιτροπής
Κοζανίδης, Γεώργιος
Λυμπερόπουλος, Γεώργιος
Όνομα Επιβλέποντος
Παντελής, Δημήτριος
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.