Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύρος,el
dc.creatorΚαρακασίδης, Ιωάννης.el
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:41Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:41Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16342
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46655
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της μορφής αζωτούχου λίπανσης και του ζεόλιθου στην απόδοση και ποιότητα δύο γονοτύπων κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International