Επίδραση της μορφής αζωτούχου λίπανσης και του ζεόλιθου στην απόδοση και ποιότητα δύο γονοτύπων κρεμμυδιού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46655/16342.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καρακασίδης, Ιωάννης.Όνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπύρος,
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.