dc.contributor.advisor | Πετρόπουλος, Σπύρος, | el |
dc.creator | Καρακασίδης, Ιωάννης. | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-04T06:41:41Z | |
dc.date.available | 2017-09-04T06:41:41Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 16342 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46655 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κρεμμύδια | el |
dc.subject.other | Λίπανση | el |
dc.title | Επίδραση της μορφής αζωτούχου λίπανσης και του ζεόλιθου στην απόδοση και ποιότητα δύο γονοτύπων κρεμμυδιού | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |