Εμφάνιση απλής εγγραφής

Determination of the antimutagenic activity of coffee extracts from green and roasted coffee beans

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜήτσιου, Δήμητραel
dc.date.accessioned2017-07-17T06:55:01Z
dc.date.available2017-07-17T06:55:01Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15296
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46592
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιμεταλλαξιγόνου δράσης εκχυλισμάτων πράσινου και καβουρδισμένου καφέel
dc.titleDetermination of the antimutagenic activity of coffee extracts from green and roasted coffee beansen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International