Επίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης
Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase
dc.contributor.advisor | Τζιαμούρτας, Αθανάσιος | el |
dc.creator | Κουκουλανάκη, Μαρίνα | el |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T09:10:10Z | |
dc.date.available | 2017-04-26T09:10:10Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 15805 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46311 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5613 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Ένζυμα -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Καφές -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Επίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης | el |
dc.title | Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |