Επίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσης
Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κουκουλανάκη, ΜαρίναΌνομα Επιβλέποντος
Τζιαμούρτας, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.