Zur Kurzanzeige

Effect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutase

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΚουκουλανάκη, Μαρίναel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:10Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:10Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15805
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46311
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5613
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΈνζυμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΚαφές -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕπίδραση εκχυλισμάτων καφέ στην ενζυμική δραστικότητα της οξειδάσης της ξανθίνης, της καταλάσης και της υπεροξειδικής δισμουτάσηςel
dc.titleEffect of coffee extracts in enzymatic activity of xanthine oxidase, catalase and superoxide dismutaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International