Show simple item record

Assessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12779
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42664
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5371
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ -- ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣ -- ΘΕΡΑΠΕΙΑel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης επεξεργασίας πολυφαινολικών εκχυλισμάτων φυτικών προϊόντων με βιοχημικές διαδικασίαςel
dc.titleAssessment of hypoglycaemic activity in polyphainolic extracts processing plant products by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International