Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.creatorVarzakas, T. H.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:23:08Z
dc.date.available2015-11-23T10:23:08Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1002/9781444320923.ch8
dc.identifier.isbn9781405153669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25949
dc.sourceHACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Originen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889279107&partnerID=40&md5=cfd8555575d617a7fcbe8c7af0f7d205
dc.subjectAttitudes and beliefs towards RTE mealsen
dc.subjectCatering and different products manufactured in cateringen
dc.subjectCatering industry - undergoing changes in recent yearsen
dc.subjectEnvironmental Health Specialists Network (EHS-Net)en
dc.subjectFood safety - important aspects in food service operationsen
dc.subjectGood manufacture practices (GMPs)en
dc.subjectHACCP studies in food service areasen
dc.subjectLongitudinally integrated safety assurance (LISA)en
dc.subjectSchool kitchens - controls designed for raw materialsen
dc.subjectStaphylococci food poisoningen
dc.titleCateringen
dc.typebookChapteren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής