Οι φυσικοχημικές ιδιότητες του ξηρού φασολιού (Phaseolus vulgaris L.)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/1024/P0001024.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γεωργακοπούλου, ΚατερίναΌνομα Επιβλέποντος
Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2006Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.