Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΣπανού, Άνναel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:39Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:39Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.other4724
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/949en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.subject.otherΙΝΟΥΛΙΝΗel
dc.titleΕπίδραση συν-διαλυτών στην κρυστάλλωση της ινουλίνηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International