Afficher la notice abrégée

Effect of Guarana extracts on the quality characteristics of frozen yogurt

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜερκούριος, Κωνσταντής Μ.el
dc.creatorΜερκούριος, Κωνσταντής Μ.el
dc.date.accessioned2023-07-21T07:10:27Z
dc.date.available2023-07-21T07:10:27Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other27809
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82389
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38745
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subjectΤρόφιμα -- Σύνθεσηel
dc.subjectΓιαούρτιel
dc.titleΕπίδραση εκχυλισμάτων Guarana στα ποιοτικά χαρακτηριστικά παγωμένου γιαουρτιούel
dc.titleEffect of Guarana extracts on the quality characteristics of frozen yogurten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΜπαλατσός, Νικόλαοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International