Afficher la notice abrégée

Physiology of ethanol production in wild-type and genetically modified yeast strains

dc.contributor.advisorΧατζηνικολάου, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΒαρζακάκου, Αργυρώ Π.el
dc.creatorΒαρζακάκου, Αργυρώ Π.el
dc.date.accessioned2023-07-13T08:56:42Z
dc.date.available2023-07-13T08:56:42Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27613
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82228
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΖυμομύκητες -- Φυσιολογίαel
dc.subjectΖυμομύκητες -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeen
dc.titleΜελέτη της φυσιολογίας παραγωγής αιθανόλης σε φυσικά και γενετικά τροποποιημένα στελέχη ζύμηςel
dc.titlePhysiology of ethanol production in wild-type and genetically modified yeast strainsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαρπούζας, Δημήτριος
dc.contributor.committeeMemberΒασιλειάδης, Σωτήριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International