Zur Kurzanzeige

Physiology of ethanol production in wild-type and genetically modified yeast strains

dc.contributor.advisorΧατζηνικολάου, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΒαρζακάκου, Αργυρώ Π.el
dc.creatorΒαρζακάκου, Αργυρώ Π.el
dc.date.accessioned2023-07-13T08:56:42Z
dc.date.available2023-07-13T08:56:42Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27613
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82228
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΖυμομύκητες -- Φυσιολογίαel
dc.subjectΖυμομύκητες -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeen
dc.titleΜελέτη της φυσιολογίας παραγωγής αιθανόλης σε φυσικά και γενετικά τροποποιημένα στελέχη ζύμηςel
dc.titlePhysiology of ethanol production in wild-type and genetically modified yeast strainsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαρπούζας, Δημήτριος
dc.contributor.committeeMemberΒασιλειάδης, Σωτήριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International