Afficher la notice abrégée

Study of quality characteristics of olive oil during storage

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜιχαλοπούλου, Βασιλική-Γεωργία Ν.el
dc.creatorΜιχαλοπούλου, Βασιλική-Γεωργία Ν.el
dc.date.accessioned2023-07-12T06:51:46Z
dc.date.available2023-07-12T06:51:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27534
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82160
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΕλαιόλαδο -- Ανάλυσηel
dc.subjectΕλαιόλαδο -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subjectΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΜελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου κατά την αποθήκευσή τουel
dc.titleStudy of quality characteristics of olive oil during storageen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΛιάκος, Παναγιώτηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International