Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου κατά την αποθήκευσή του
Study of quality characteristics of olive oil during storage
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/82160/27534.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτριος
Λιάκος, Παναγιώτης
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.