Zur Kurzanzeige

Study of quality characteristics of olive oil during storage

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜιχαλοπούλου, Βασιλική-Γεωργία Ν.el
dc.creatorΜιχαλοπούλου, Βασιλική-Γεωργία Ν.el
dc.date.accessioned2023-07-12T06:51:46Z
dc.date.available2023-07-12T06:51:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27534
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82160
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΕλαιόλαδο -- Ανάλυσηel
dc.subjectΕλαιόλαδο -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subjectΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΜελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου κατά την αποθήκευσή τουel
dc.titleStudy of quality characteristics of olive oil during storageen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΛιάκος, Παναγιώτηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International