Εμφάνιση απλής εγγραφής

In vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΤάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ.el
dc.creatorΤάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ.el
dc.date.accessioned2023-07-07T10:56:10Z
dc.date.available2023-07-07T10:56:10Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27467
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/82077
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectΕλιά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subjectΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subjectΔραστικές μορφές οξυγόνουel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικοιλιών ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleIn vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniquesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδηςel
dc.contributor.committeeMemberΣκαπέρδα, Ζωή-Βασιλικήel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International