Mostra i principali dati dell'item
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικοιλιών ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
In vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.author | Τάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ. | el |
dc.creator | Τάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T10:56:10Z | |
dc.date.available | 2023-07-07T10:56:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27467 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82077 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Ελιά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject | Δραστικές μορφές οξυγόνου | el |
dc.title | Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικοιλιών ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | In vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniques | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης | el |
dc.contributor.committeeMember | Σκαπέρδα, Ζωή-Βασιλική | el |