Mostrar el registro sencillo del ítem
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικοιλιών ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
In vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.author | Τάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ. | el |
dc.creator | Τάγαρης, Αντώνιος-Ηλίας Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2023-07-07T10:56:10Z | |
dc.date.available | 2023-07-07T10:56:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 27467 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82077 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Ελιά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject | Δραστικές μορφές οξυγόνου | el |
dc.title | Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικοιλιών ελιάς in vitro με συνδυασμό μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | In vitro assessment of antioxidant activity of olive varieties in combination with molecular techniques | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης | el |
dc.contributor.committeeMember | Σκαπέρδα, Ζωή-Βασιλική | el |