Mostra i principali dati dell'item

Study of the effect of wine lees on the formation of yogurt

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.authorΜανώλα, Ελένη Ν.el
dc.creatorΜανώλα, Ελένη Ν.el
dc.date.accessioned2023-03-14T10:03:15Z
dc.date.available2023-03-14T10:03:15Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26927
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81573
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37929
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΓιαούρτιel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης της οινολάσπης στο σχηματισμό πηκτής γιαουρτιούel
dc.titleStudy of the effect of wine lees on the formation of yogurten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΛεωνίδας, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΖωγράφος, Σπυρίδωνel


Files in questo item

Thumbnail
Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International