Μελέτη της επίδρασης της οινολάσπης στο σχηματισμό πηκτής γιαουρτιού
Study of the effect of wine lees on the formation of yogurt
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/81573/26927.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτριος
Ζωγράφος, Σπυρίδων
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.