Εμφάνιση απλής εγγραφής

The effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.advisorΠαυλή, Ουρανίαel
dc.contributor.authorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Κυριάκος Σ.el
dc.date.accessioned2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.available2023-03-13T11:29:49Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26903
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81507
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΛίπανσηel
dc.titleΕπίδραση της αλατότητας και της αζωτούχου λίπανσης στην απόδοση και χημική σύσταση ποικιλιών βασιλικού (Ocimum basilicum L.)el
dc.titleThe effect of salinity and nitrogen fertilization on the quality and chemical composition of basil cultivars (Ocimum basilicum L.)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International