Χρήση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για την παραγωγή αρωματισμένων οίνων
Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines
dc.contributor.advisor | Μανούρας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.author | Τσεϊνέ, Γεωργία Ά. | el |
dc.creator | Τσεϊνέ, Γεωργία Ά. | el |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T11:13:31Z | |
dc.date.available | 2023-03-13T11:13:31Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 26854 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81501 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37857 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Αρωματικά φυτά | el |
dc.subject | Φαρμακευτικά φυτά | el |
dc.subject | Οίνος | el |
dc.subject | Οργανοληπτικός έλεγχος | el |
dc.subject | Αλκοολική ζύμωση | el |
dc.title | Χρήση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για την παραγωγή αρωματισμένων οίνων | el |
dc.title | Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαλισσιόβα, Ελένη | el |
dc.contributor.committeeMember | Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη | el |