Χρήση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για την παραγωγή αρωματισμένων οίνων
Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/81501/26854.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Μαλισσιόβα, Ελένη
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη
Όνομα Επιβλέποντος
Μανούρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.