Ποιοτικά χαρακτηριστικά και αυθεντικότητα του κρέατος των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών και μέθοδοι βελτίωσής τους

Προβολή/Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Εξαδάκτυλος, Αθανάσιος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Γιάντσης, Ιωάννης
Γκάφας, Γεώργιος
Λεωνίδας, Δημήτριος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Όνομα Επιβλέποντος
Χατζηιωάννου, Μαριάνθη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.