Mostra i principali dati dell'item
Ιχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάς
Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)
dc.contributor.advisor | Μούτου, Αικατερίνη | el |
dc.contributor.advisor | Βασιλειάδης, Σωτήριος | el |
dc.contributor.advisor | Παπαδοπούλου, Καλλιόπη | el |
dc.contributor.author | Μήλιου, Αικατερίνη Π. | el |
dc.creator | Μήλιου, Αικατερίνη Π. | el |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T11:40:53Z | |
dc.date.available | 2023-03-02T11:40:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 26689 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81334 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Αλληλουχία επόμενης γενιάς | el |
dc.title | Ιχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάς | el |
dc.title | Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS) | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |