Ιχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάς
Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/81334/26689.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα Επιβλέποντος
Μούτου, Αικατερίνη
Βασιλειάδης, Σωτήριος
Παπαδοπούλου, Καλλιόπη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.