Afficher la notice abrégée

Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.advisorΒασιλειάδης, Σωτήριοςel
dc.contributor.advisorΠαπαδοπούλου, Καλλιόπηel
dc.contributor.authorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.creatorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.date.accessioned2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.available2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81334
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΑλληλουχία επόμενης γενιάςel
dc.titleΙχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάςel
dc.titleTraceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International