Mostrar el registro sencillo del ítem

Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.advisorΒασιλειάδης, Σωτήριοςel
dc.contributor.advisorΠαπαδοπούλου, Καλλιόπηel
dc.contributor.authorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.creatorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.date.accessioned2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.available2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81334
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΑλληλουχία επόμενης γενιάςel
dc.titleΙχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάςel
dc.titleTraceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International