Show simple item record

Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.advisorΒασιλειάδης, Σωτήριοςel
dc.contributor.advisorΠαπαδοπούλου, Καλλιόπηel
dc.contributor.authorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.creatorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.date.accessioned2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.available2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81334
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΑλληλουχία επόμενης γενιάςel
dc.titleΙχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάςel
dc.titleTraceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International