Zur Kurzanzeige

Traceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.contributor.advisorΒασιλειάδης, Σωτήριοςel
dc.contributor.advisorΠαπαδοπούλου, Καλλιόπηel
dc.contributor.authorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.creatorΜήλιου, Αικατερίνη Π.el
dc.date.accessioned2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.available2023-03-02T11:40:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other26689
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81334
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΑλληλουχία επόμενης γενιάςel
dc.titleΙχνηλασιμότητα πρώτων υλών ιχθυοτροφών μέσω αλληλούχισης νέας γενιάςel
dc.titleTraceability of fish foods raw materials through Next Generation Sequencing (NGS)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International