Οι επιδράσεις των χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα στην υγεία και στη νόσο των παιδιών σχολικής ηλικίας
The effects of food colorings on the health and disease of school children
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/81142/26500.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Λιάκος, Παναγιώτης
Καψωριτάκης, Ανδρέας
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2023Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.