Οι επιδράσεις των χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα στην υγεία και στη νόσο των παιδιών σχολικής ηλικίας
The effects of food colorings on the health and disease of school children
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.contributor.author | Μάγγου, Σεραφεία Α. | el |
dc.creator | Μάγγου, Σεραφεία Α. | el |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T08:42:48Z | |
dc.date.available | 2023-02-15T08:42:48Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | 26500 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/81142 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.37498 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Παιδιά -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Πρόσθετα | el |
dc.subject.other | Χρωστική ουσία στα τρόφιμα | el |
dc.title | Οι επιδράσεις των χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα στην υγεία και στη νόσο των παιδιών σχολικής ηλικίας | el |
dc.title | The effects of food colorings on the health and disease of school children | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λιάκος, Παναγιώτης | el |
dc.contributor.committeeMember | Καψωριτάκης, Ανδρέας | el |