Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΚαπετάνος, Βασίλειος Δ.el
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:08Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:08Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.other133
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/632en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: χαμηλής ποιότητας εκτύπωση.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ -- ΑΡΔΕΥΣΗel
dc.subject.otherΑΡΔΕΥΣΗ -- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑel
dc.titleΕπίδραση της απόστασης μεταξύ των σταλακτηφόρων σωλήνων και σταλακτήρων στην ομοιόμορφη άρδευση ζαχαροτεύτλωνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International