Afficher la notice abrégée

Effect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extracts

dc.contributor.advisorΓκουγκουλιάς, Νικόλαοςel
dc.contributor.authorΠροβοπούλου, Κορνηλία Δ.el
dc.creatorΠροβοπούλου, Κορνηλία Δ.el
dc.date.accessioned2022-12-13T10:30:55Z
dc.date.available2022-12-13T10:30:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26346
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60942
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.17299
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΑρωματικά φυτάel
dc.subjectΦαρμακευτικά φυτάel
dc.subjectΤσάιel
dc.subjectΑντιοξειδωτικάel
dc.subjectΠολυφαινόλεςel
dc.subjectΦλαβονοειδήel
dc.titleΕπίδραση της θερμοκρασίας και του χρόνου βρασμού στην σύσταση των πολυφαινόλων και της αντιοξειδωτικής δύναμης των εκχυλισμάτων πράσινου τσαγιού και τσαγιού του βουνούel
dc.titleEffect of temperature and boiling time on polyphenol content and antioxidant activity of green tea and mountain tea extractsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒογιατζή-Καμβούκου, Ελένηel
dc.contributor.committeeMemberΠαπαχατζής, Αλέξανδροςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International